Върнете се в началото

E-Mail адрес:     Парола:

Добре дошли в Kant.bg


Модерните мебели с добро качество изискват селекция на идентични ABS кантове , които да съответстват на специфичната плоскост.От WWW.KANT.BG клиентите могат да избират от първоначално проектирани модели на всички известни производители на висококачествени ПДЧ и МДФ плоскости като ЕГГЕР, ВОДЕГО, ФУНДЕРМАКС, КАИНДЛ, КРОНОШПАН,ГАБРОВНИЦА и дръги както следва гланц ефект, монохромни цветове ,дизайн в тъмен дъб, както и популярната сливи, зехтин и масло за дърво проекти в различни структури на повърхността на кантовете са се превърнали в неизменна част от съвременния процес за мебелен дизайн. Всички тези продукти може да избререте от ABS КАНТОВЕ в повече от 190 монохромни и 400 дървесни дизайни, които се поддържат в складови наличности. Големият избор на дебелина размери 0,45 мм, 1 мм, 2 мм и ширината 22мм,28мм,39мм,42мм,44mm,54мм и 66мм на ABS кантове могат да отговарят на специфичните изисквания на дори най-взискателните клиенти.
Цветовата гама се разширява постоянно по отношение на дизайна на кантовете.

Мебелните производителите могат да намерят при нас ABS кантове с алуминиево покритие на повърхността, като по този начин предлагат много по-модерен външен вид. Клиентите могат да избират от три различни вида покритие, вариращи от настъргват за матиран алуминий, както и смляно никелс дебелина от 1 мм и по всички стандартни размери на ширина, които се доставят от нашия склад.

Висококачествените фурнирни мебели призовават за високо качество на кантове от фурнир. Тези, които обичат този тип мебели могат да намерят висококачествени кантове, които са едновременно естетически приятни за окото и са с повърхност, която е приятна на допир. Голям избор на покритие и смляно ленти фурнир, изработени от повече от 35 вида дървен материал, произведен от европеиски или екзотични дървесни видове, както и от популярни фина линия фасети в различни размери на дебелината и ширината, на ролки или в отделни ленти, със или без горещо стопими лепила, предлага решения за творчески идеи, планиран от мебелни специалисти.
В WWW.KANT.BG кантовете са с много добро качество на водещи европеиски фирми.